Ara

1/B Sınıfı olarak Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında eş anlamlı sözcükler ile ilgili "Bilen Oturur" etkinliğini yaptı.

Ara

3/B Sınıfı olarak Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında eş anlamlı sözcükler ile ilgili "Bilen Oturur" etkinliğini yaptı.

Ara

2/B Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında "Bilen Oturur Etkinliği"ni yaptı.

Ara

3/A Sınıfımız Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Türkçe Benim Ses Bayrağım" Etkinliğini Yaptı.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

"Sözlük Özgürlüktür"

Tem

Mart ayının ikinci etkinliği olarak 3/B sınıfı öğrencileri Geçmişten Günümüze teknolojik aletlerin değişimi ve gelişimi üzerine oyun oynayarak değişim ve gelişmeler farkındalık oluşturdular.

Tem

Teknoloji İçindeyim projesi etkinlikleri kapsamında 3/B sınıfı öğrencileri Dijital Yurttaşlık üzerine wordwall üzerinden eşleştirme oyunu oynadılar.

Tem

Şubat ayı etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte zihin haritası oluşturuldu.

Tem

3/B sınıfı öğrencileri Teknoloji İçindeyim projesi için Chatter Kids uygulamasını kullanarak kendilerini ingilizce olarak tanıttılar.

Tem

3/B sınıf öğrencileri ocak ayında Teknoloji İçindeyim projesine başladı.