Ara

3/A Sınıfı Öğrencileri Dilimizin zenginlikleri kapsamında seçilen şiirde bilinmeyen kelimeleri bulma etkinliğini yaptı.

Ara

Anasınıfı sabah grubu velileri Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında etkileşimli kitap okuma çalışmalarına başladı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında anasınıfı C şubesi olarak " Memleketim Türkiye" kitabı okundu.

Ara

4/B Sınıfı olarak Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında eş anlamlı sözcükler ile ilgili "Bilen Oturur" isimli Etkinliği yaptı.

Ara

4/A Sınıfı olarak Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında eş anlamlı sözcükler ile ilgili "Bilen Oturur" isimli Etkinliği yaptı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında anasınıfı sabah grubu olarak " Memleketim Türkiye" kitabı okundu.

Ara

Gazze'dehayatını kaybeden 6000 çocuk kardeşimiz için fidan diktik.

Ara

Anasınıfı C Şubesi Veli Katılımı ile Lezzetli Meyveler Kitabı Okundu.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kasım Ayı Etkinlikleri Kapsamında 2/A Sınıfı"Bilen Oturur" Etkinliği Yaptı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Memleketim Rize kitabı planda işlendi.

Ara

Kitap Sakarya Projesi Kapsamında kitap okuma etkinliğine devam ediyoruz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftasını Kutladık.

Ara

4/C Sınıfı olarak Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında eş anlamlı sözcükler ile ilgili "Bilen Oturur" isimli Etkinliği yaptı.

Ara

2/C Sınıfı olarak Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında eş anlamlı sözcükler ile ilgili "Bilen Oturur" isimli Etkinliği yaptı.