SAKARYA / ADAPAZARI - İsmet İnönü İlkokulu

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Kapsamında Kitap Okuma Etkinliği Yaptık.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Kapsamında Öğrencilerimiz Spor Etkinliği Yaptı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Kapsamında Kermes Etkinliği Yaptık.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında öğrencilerimiz En Sevdiği Oyuncağını arkadaşıyla paylaştı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri Kapsamında  4. Sınıflar arasında bilgi yarışması düzenledik.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi ocak ayı etkinlikleri yazar- öğrenci  buluşması kapsamında 12 Ocak cuma günü saat 10:30 da anasınıfı A şubesi ve anasınıfı B şubesi olarak, P4C eğitmeni, çocuk gelişimci ve masal anlatıcısı olan Çiğdem Harbellioğlu ile buluştu.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yazar - çocuk buluşması kapsamında 8 Ocak Pazartesi günü Okul Öncesi öğrencilerimiz yazar ve sınıf öğretmeni olan Yunus Emre Erden’i  ana sınıflarımızda online olarak ağırladık.

Ock

Ana Sınıfı B Şubesi " İglunun içinde ne var ?" hikayesi etkinliğini yaptı.

Ock

Anasınıfı C şubesi Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap okuma çalışmalarına devam ediyor.

Ock

Anasınıfı C şubesi Bir yaş büyüdüm partisi yaptı.

Ara

1A sınıfı olarak satrancın atası olarak kabul edilen Mangala oyununu Salı ve Çarşamba günleri Zekâ Oyunları Kursunda öğreniyoruz.

Ara

Çedes Projesi Kasamında Hızırtepe Yeni Camiisini Ziyaret Ettik.

Ara

1A sınıfı olarak Beden Eğitimi ve Oyun dersinde *Zekâ Oyunlarından* TANGRAMI öğreniyoruz.

Ara

1/B Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Çocuk Şiirleri" Etkinliğini Yaptı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında  için Yurt Türküsü adlı şiiri okuduk.