Okul Öncesi Öğrencilerimizin Yazar Buluşması

Dilimizin zenginlikleri projesi ocak ayı etkinlikleri yazar- öğrenci  buluşması kapsamında 12 Ocak cuma günü saat 10:30 da anasınıfı A şubesi ve anasınıfı B şubesi olarak, P4C eğitmeni, çocuk gelişimci ve masal anlatıcısı olan Çiğdem Harbellioğlu ile buluştu.

Dilimizin zenginlikleri projesi ocak ayı etkinlikleri yazar- öğrenci  buluşması kapsamında 12 Ocak cuma günü saat 10:30 da anasınıfı A şubesi ve anasınıfı B şubesi olarak, P4C eğitmeni, çocuk gelişimci ve masal anlatıcısı olan, Sihirli kelimeler, Okyanusun sesi ve Şans tozu kitaplarının yazarı sayın Çiğdem Harbellioğlu öğretmenimiz bizleri online olarak evinde ağırladı. Çocuklarla iletişimi, ışıl ışıl bakan gözlerle çocuklarla konuşmasıyla öğrencilerimizin dikkatini tamamen kendinde topladı. Çocukların kitaplarla bağını arttırmak için kitabı etkileşimli bir şekilde uygulaması ve onları dâhil etmesi onu uzaklardan da olsa dikkatle dinlemelerini sağladı. "Sihirli Kelimeler"  kitabı ile kelimelerin gücünü gösterip kocaman gülümsemeler oluşturdu. Kendi sözleri ile " Kitap okumayı sevmeyen çocuk yoktur. Henüz doğru yöntemle, doğru kitapla buluşmamış çocuk vardır " cümlelerini hakkıyla gerçekleştirilen bir etkinlik oldu. Katılımlarından dolayı kendisine sonsuz teşekkürler sunuyoruz.

16-01-202416-01-202416-01-202416-01-202416-01-2024

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 10:25 - Görüntülenme: 51