Şbt

1/C sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bu haftanın etkinliği olan 'Anlat Bakalım' oyununu oynadı.

Şbt

2/C sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bu haftanın etkinliği olan 'Anlat Bakalım' oyununu oynadı.

Şbt

4/B sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bu haftanın etkinliği olan 'Anlat Bakalım' oyununu oynadı.

Şbt

3/B sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bu haftanın etkinliği olan 'Anlat Bakalım' oyununu oynadı.

Şbt

4/C sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bu haftanın etkinliği olan 'Anlat Bakalım' oyununu oynadı.

Şbt

4/A sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bu haftanın etkinliği olan 'Anlat Bakalım' oyununu oynadı.

Şbt

Astronomi, astrofizik, uzay bilimi gibi bilim dallarında önemli keşiflere imkan sağlayan ve yeni teknolojilerin geliştirilmesine katkıda bulunan uzay araştırmaları, aynı zamanda uzaydaki gök cisimlerini ve evreni anlamak noktasında da son derece önemli görülmektedir.

Bilindiği üzere 19 Ocak 2024 tarihinde Uluslararası Uzay İstasyonuna gitmiş olan ilk Türk astronotumuz Alper GEZERAVCI, uzayda 13 bilimsel deney gerçekleştirmiştir.

Bu itibarla ülkemizin uzay faaliyetlerini planlamak, koordine etmek, ulusal ve uluslararası düzeyde yönlendirmek, uzay araştırmaları ve teknolojilerini geliştirmek, ulusal uzay programlarını yürütmek ve uzaydaki yerini güçlendirmek amacıyla kurulan Türkiye Uzay Ajansı (TUA) ile Bakanlığımız iş birliğinde uzay konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Bakanlığımıza bağlı resmî ortaokul ve imam hatip ortaokulu öğrencileri arasında "Sıradaki Astronot Ben Olmalıyım, O İş Bende!" konulu kompozisyon yazma yarışması, resmî ilkokullar arasında ise “Türkiye’nin İnsanlı İlk Uzay Yolculuğu” temalı resim yarışması düzenlendiğine ilişkin Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı ve ekleri ilişikte gönderilmiştir.

Söz konusu yarışmanın okulunuz öğrencilerine duyurulması, denetimlerin müdürlüğünüzce ekli şartname esasları doğrultusunda gerçekleştirilmesi, 22.03.2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze  gönderilmesi hususunda;

Şbt

Kitap Sakarya Projesi Kapsamında Okuma Etkinliğne Devam Ediyoruz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Kapsamında Öğrencilerimiz Yeteneklerini Sergiledi.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Kapsamında Öğrencilerimiz Oyun Saati Etkinliğinde çok eğlendi.

Ock

Dönem Sonu Faaiyet Haftası Kapsamında 2/ A Sınıfı Velisi Fatih Ünal mesleki Tecrübelerin Öğrencilerimiz ile paylaştı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Kapsamında Hitabet Etkinliğini yaptık.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Kapsamında Kitap Okuma Etkinliği Yaptık.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Kapsamında Öğrencilerimiz Spor Etkinliği Yaptı.